Tjäna riskfritt med hjälp av rebelbetting

Tjäna riskfritt med hjälp av rebelbetting

Har du någonsin funderat på hur man kan tjäna snabba och enkla pegar på betting? Kolla då in rebelbetting. Rebelbetting ger dig som spelare en mjukvara för att visa de matcher och odds du helst vill se, och jämför de med dina favorit spelbolag. Deras mjukvara används främst för arbitragebetting , vad detta innebär kommer förklaras nedanför.

Ett arbitrage betyder en mellanskillnad mellan två referenspunkter och betting betyder att spela på sport. Således är arbitragebetting skillnad mellan två eller flera odds på en viss match inom en viss sport. Som spelare kan du tjäna pengar på detta arbitrage genom att ta vara på de olika spelbolagens oddssättningar. Låt säga att en match äger rum mellan lag Z och lag Q, de ger 2.00 respektive 2.10 i odds hos ett visst spelbolag. Hos ett annat spelbolag är oddsen 2.00 och 2.15, detta innebär att du har möjligheten att tjäna ett arbitrage på just den matchen hos olika spelbolag.

Haken i allt detta är att det är svårt att hålla koll på hur de olika oddsen på en specifik match förändras hos olika spelbolag. Det är här mjukvaran som används av mer än 250 000 människor kan komma till användning. Genom att få all sin data samlad på en plattform (rebelbetting) ger dig som spelare en unik möjlighet att kunna tjäna pengar på ett snabbt och enkelt sätt!

Post Navigation